Bli med å feire 950-årsjubileet med et felles måltid

Torsdag 10. desember inviteres hele Bergen til å spise sammen – hjemme eller på en av byens restauranter.

Siden vi ikke kan treffes fysisk, møtes vi ved hvert vårt bord for å avrunde jubileumsåret. Velg selv hvordan du vil ta del i feiringen:

Se direktesending klokken 19.00

10. desember klokken 19.00 kan du følge en direktesending på helebergenfeirer.no og få den gode feststemningen hjem. I løpet av kvelden dukker det opp både kjente og ukjente ansikter, med taler og underholdning.

Jubileumsmiddag hjemme

Persetorsk
BERGENSK SIGNATURRETT: Kanskje frister det å prøve seg på den urbergenske retten persetosk hjemme på eget kjøkken?
Bilde: Anne Baumann og Maren Gilhuus

Lag din favoritt-bergensmat, som du kan nyte hjemme mens du ser på sendingen. La deg inspirere av oppskrifter på typiske tradisjonsretter laget av lokale kokker. Se oppskrifter her

Besøk byens restauranter

Restaurantene inviterer til feiring med jubileumsmenyer og minikonserter med lokale artister. Hvem som spiller hvor, blir en overraskelse.

Les mer om hvordan du kan delta på helebergenfeirer.no

– Jeg gleder meg til å ta del i måltidet og den digitale sendingen, sier ordfører Marte Mjøs Persen, og oppfordrer bergenserne til å bli med.

Samarbeidsprosjekt

Hele Bergen feirer er et samarbeidsprosjekt mellom en rekke av byens aktører i anledning Bergens 950-årsjubileum, og holdes sammen av Matarena og VILL. Initiativet er støttet økonomisk av Bergen kommune.

Forsidebilde: Haltenbanken