«Oi, feil i virkeligheten»

I et samfunn der fysiske barrierer fortsetter å ekskludere hundretusenvis av mennesker fra det sosiale fellesskapet, er det på tide å handle.

Funksjonshemmedes fellesorganisasjon (FFO) skal sammen med våre medlemsorganisasjoner og fylkeslag, synliggjøre og adressere de utfordringene som personer med funksjonsnedsettelser står overfor hver dag.

Verdens mest kjente feilkode

Vi skal markere tusenvis av feil og hindringer i samfunnet, symbolisert ved klistremerket «404 – Universell utforming not found». Dette er en direkte referanse til den kjente feilmeldingen på nettsider, som indikerer at noe har gått galt. Ved å plassere dette klistremerket på arbeidsplasser, restauranter og offentlige bygninger som ikke oppfyller kravene til universell utforming, ønsker FFO å synliggjøre behovet for endring.

Sammen kan vi gjøre en endring

Vi oppfordrer enkeltpersoner, organisasjoner og bedrifter til å delta i kampanjen ved å markere feil og hindringer i sine lokalmiljøer. Dette kan gjøres ved å bestille klistremerket fra oss, eller laste det ned fra vår nettside, og plassere det på barrierer som fører til utestengelse. Ta bilde av klistremerket tagg oss på Instagram ffo_insta eller send inn bilde til 404@ffo.no. Sammen kan vi bidra til å skape et samfunn som er inkluderende for alle.

Les mer om kampanjen på FFO.no

Kilde: Oi, feil i virkeligheten (ffo.no)