Motivasjonsforedrag om psykisk helse og livskvalitet!

Det er mørketid, og pandemien er enda ikke over. Vi sliter med motivasjon og psykisk helse. Etter halvannet år, preger pandmien fortsatt hverdagen til oss alle. FFO vil gjenta sukessesen fra 2020 og inviterer til nettmøte på Teams 1. desember kl. 18.00-20.00. Innloggingsbuffer kl. 17.40. 

Litt om Haukedal:

«Psykolog, foredragsholder og forfatter Trond Edvard Haukedal er 63 år. I tillegg til over 35 års erfaring som klinisk psykolog. Han har i over 25 år reist land og strand rundt for å formidle ”menneskekunnskap”, og er kåret til både årets foredragsholder og årets kursholder i Norge. I 2009 skrev han ”Solstråleboken” som har solgt over 40.000 eksemplarer og er Norges ledende bok i positiv psykologi. I 2014 gav han ut «Boken om høysensitivitet» Tronds varemerke er kombinasjonen av faglig tyngde og en humoristisk og konkret fortellerstil gjerne betegnet som «storytelling», kombinert med mengder av positiv energi».

I første del av webinaret vil Haukedal holde foredrag som blir tatt opp i møte. Deretter er det åpent for dialog om hvordan vi skal holde motivasjonen oppe, tenke positivt for å ivareta og bedre psykisk helse og livskvalitet.

Det er muligheter for å sende inn spørsmål på forhånd til e-post: post.vestland@ffo.no 

LENKE TIL TEAMSMØTE 1. DESEMBER

Velkommen på vegne av FFO Vestland og FFO Bergen.